Fottur fra Byneset til Ilsvika **

Seniorer
Veteranan i Trondhjems Turistforening, Trondhjems Turistforening
Trondheimsmarka (se kart)

Oppmøte: Buss 77 fra Kongens gate K1 kl 10:10 til Fortuna på Byneset med ankomst kl 10:37.Turen ledes av: Tor-Olav Grønning 926 03 706 og Elsie Dalåmo 905 43 653Vi følger først Gamle Bynesveg, deret-ter Driftsvegen og avslutter med den relativt nye snarvegen fra Fagerlia og ned til Ilsvika. Vi kan deretter gå samlet til Ilaparken, hvor det er bedre kommuni-kasjonsmuligheter.Turen er ca 13 km og går på gode stier og grusveger. Høydeforskjell fra start og opp til høyeste punkt ved Svahylla er ca 225 m.

KUN FOR MEDLEMMER AV TURISTFORENINGEN.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer og kurs er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. Denne turen er kun åpen for påmelding for bosatte i Trondheim kommune grunnet strenge nasjonale og lokale smittevernforskrifter som sier at det kun er anledning til deltagelse for personer bosatt i samme kommune.

Fottur fra Byneset til Ilsvika **

Kontaktinformasjon: