Skitur fra Sim ved Jonsvatnet **

Seniorer
Veteranan i Trondhjems Turistforening, Trondhjems Turistforening
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Oppmøte: Sim kl. 10:30,  IKKE PÅ NIDAR.
Turen ledes av: Frode Knudsen tlf 414 38 480 og Bente Rugstad tlf 993 54 255
Fra Sim går vi til Reinåsen, hvor løypenettet til Estenstadmarka og Bratsbergmarka er koblet sammen. Derfra tar vi sløyfa i Bratsbergmarka og vender tilbake til Sim den samme vegen. Lett tur med normalt gode maskinpreparerte løyper, ca 13 km. Maks 10 deltakere.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer og kurs er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. Denne turen er kun åpen for påmelding for bosatte i Trondheim kommune grunnet strenge nasjonale og lokale smittevernforskrifter som sier at det kun er anledning til deltagelse for personer bosatt i samme kommune som hvor turen avholdes.

Skitur fra Sim ved Jonsvatnet **

Oppmøte: Sim kl. 10:30,  IKKE PÅ NIDAR. Turen ledes av: Frode Knudsen tlf 414 38 480 og Bente Rugstad tlf 993 54 255 Fra Sim går vi til Reinåsen, hvor løypenettet ...