Fottur Campusrunden *

Seniorer
Veteranan i Trondhjems Turistforening, Trondhjems Turistforening
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turen ledes av: Hilde Berg 995 07 150
og Kari Øien 926 22 436
Campusrunden er en fin, merket tur rundt
Gløshaugen-platået/NTNU (tidligere NTH). Ypperlig for de som ønsker å bli bedre kjent med det flotte området rundt Gløshaugen. Vi følger grusstier og asfalterte gangstier. Det vil bli orientert litt undervegs om universitetet og de forskjellige bygningene. Vi tar et par avstikkere, til Berg prestegård og Lerchendal gård. Lett tur, ca 4 km. Ta med niste.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer og kurs er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. Denne turen er kun åpen for påmelding for bosatte i Trondheim kommune grunnet strenge nasjonale og lokale smittevernforskrifter som sier at det kun er anledning til deltagelse for personer bosatt i samme kommune som hvor turen avholdes.

Fottur Campusrunden *

Oppmøte: På baksiden av Studentersamfundet (liten tverrgate mellom Klostergata og Høgskolevegen) kl 10:00. Mange busser går til Studentersamfundet. Turen ledes av: Hilde Berg 995 07 150 og Kari Øien 926 ...