Refleksløype ved Kyvannet

Fellestur

Dato
2. desember 2020 kl. 17:30 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Mørke, Reflekstur, Refleksløype, Barnasturlagbyåsen
Arrangører
Barnas Turlag Byåsen, Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Høsten er ankommet, og vi er inne i en tid som bare bir mørkere. Dete gir perfekte forhold til refleksløyper! Barns Turlag Byåsen inviterer deg til å springe rundt i skogen med hodelykt, og delta pået slag o-løp fra refels til refleks. Merk! Du behøver ike å orientere med kart, du vil se neste refleks fra den siste du har funnet.

Vi treffes på snuløkka i Sigrid Johansensveg ved Kyvannet kl 17:30. Arrangementet passer for de aller fleste aldersgrupper. Det settes opp en bålpanne ved snuløkka, men vi ønsker at dere er mest mulig ute i skogen, og samles minst mulig rundt bålet. Dette av hennsyn til smittevern.

 

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. 1) Ikke møt på turen om du er syk eller har symptober på luftsveisinnfeksjoner. 2) Påmelding til alle våre organiserte turer og aktiviteter.

Velkommen til store og små, nye og tidligere turdeltakere til en spennende tur i mørket.

Husk at alle har ansvar for egne barn på aøøe våre barnas turlag arrangement!

Ankomst: Trikken til Kyvannet holdeplass, følge Sigris Johansens veg til snølukka. Eventuel parkering for bil ved myra barnehage.

Refleksløype ved Kyvannet

Høsten er ankommet, og vi er inne i en tid som bare bir mørkere. Dete gir perfekte forhold til refleksløyper! Barns Turlag Byåsen inviterer deg til å springe rundt i ...